Đoković i Beker okončali saradnju

Objavljeno: 7. 12. 2016 u 11:12h

Odluka koja se čekala danima konačno je stigla – Novak Đoković je riješio da prekine saradnju sa Borisom Bekerom, javlja njemački “Bild”!

Cijeli teniski svijet zanimalo je da li će trenutno drugi teniser svijeta i njemački trener nastaviti saradnju, ali su im se putevi očito razišli.

Beker je u Novakov stručni štab došao u decembru 2013. godine i zajedno su osvojili šest grend slem titula, a ukupno 25 trofeja.

Odluku o prekidu saradnje potvrdio je i sam Đoković, koji je naveo da su se rastali prijateljski. Evo šta je Đoković rekao o prekidu saradnje sa Bekerom:

“Nakon tri veoma uspješne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti”, poručio je Đoković.

Zajedno su osvojili 25 trofeja, od čega šest grend slem titula.

“Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmjereni prije svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke”, naglasio je Đoković.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dokovic-i-beker-okoncali-saradnju/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])