Sutra malo toplije

Objavljeno: 5. 12. 2016 u 17:01h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Jutro manje hladno na zapadu i sjeverozapadu, u ostalim predjelima malo oblačno ili vedro, u centralnim predjelima i na istoku hladno uz mraz. Oko rijeka i po kotlinama na sjeverozapadu i istoku magla, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana oblačnije na zapadu uz sunčane periode, u ostalim predjelima sunčano, te malo toplije.

Vjetar slab do umjeren sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini slaba do umjerena bura.

Jutarnja temperatura od minus četiri do jedan, na jugu od jedan do pet, a najviša dnevna od pet do 11, na jugu od deset do 15 stepeni Celzijusovih.

Danas je bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Gradačac minus dva stepena, Bjelašnica minus jedan, Mrakovica jedan, Rudo, Čemerno, Srbac i Srebrenica dva, Banjaluka, Bihać, Bijeljina i Doboj tri, Kalinovik, Mrkonjić Grad, Višegrad, Bugojno, Goražde, Jajce, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo i Zvornik četiri stepena Celzijusova.

U Ribniku, Šipovu, Han Pijesku, Drvaru i Sokocu danas u 13.00 časova izmjereno je pet stepeni Celzijusovih, Ivan-sedlu, Tuzli i Zenici šest, Gacku i Livnu osam, Bileći deset, Nevesinju 11, Mostaru i Stocu 12, te Neumu i Trebinju 14 stepeni Celzijusovih.

Izvor: srpskacafe.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sutra-malo-toplije/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot