Crna Gora: Liječili dijete sredstvima za stoku

Objavljeno: 5. 12. 2016 u 10:36h

Petogodišnja djevojčica sa sjevera Crne Gore nalazi se na samrti, jer su je roditelji sredstvima za stoku liječili od vaški.

Roditelji su upotrebljavali sredstva koja se koriste kada stoka ima vaške, javljaju crnogorski elektronski mediji.

Djevojčica se sada nalazi na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore, ali mediji o tome večeras nisu mogli da dobiju potvrdu u bolnici.

Prema tim informacijama, o ovom slučaju biće pokrenuta istraga.

Ovo nije prvi slučaj da jedna porodica pokušava da istrijebi vaške kod djeteta tako što koristi sredstva za stoku.

To se, navodno, desilo prije pola godine kada su mališani završili na odjeljenju Dječije bolnice u Podgorici.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/crna-gora-lijecili-dijete-sredstvima-za-stoku/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot