Teška noć na putevima BiH: Dvije osobe poginule u saobraćajnim nesrećama

Objavljeno: 4. 12. 2016 u 14:19h

Dvije osobe smrtno su stradale u dvije teške saobraćajne nesreće koje su se sinoć i jutros dogodile na području Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U nesreći koja se sinoć oko 18 sati dogodila na magistralnom putu M-6, iz pravca Stoca prema Poplatima, teško je povrijeđen S. R. (53) iz Stoca, koji je, upravljajući passatom sletio s ceste.

“Teško povrijeđeni vozač preminuo je od zadobijenih povreda oko 19.30 sati u bolnici Južni logor” – kazao je za Faktor portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić.

Druga teška nesreća dogodila se jutros u 3.35 na putu Gnojnice – Blagaj, kada je automobil BMW, koji je vozio 29-godišnji G. S. takođe sletio s ceste.

U ovoj saobraćajnoj nesreći poginuo je suvozač iz BMW-a G. A. (28), dok je vozač G. S. zadobio teške povrede. Lakše je povrijeđen i putnik iz istog vozila B. A.

Izvor: Faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/teska-noc-na-putevima-bih-dvije-osobe-poginule-u-saobracajnim-nesrecama/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])