Nova tragedija na cestama, pijani mladić usmrtio djevojku

Objavljeno: 4. 12. 2016 u 16:56h

Nakon što je sinoć nešto prije 23 sata u slijetanju vozila u okolici Požege život izgubio 24-godišnjak, nova teška nesreća dogodila se jutros u Ivanić Gradu.

Kako je saopštila policija, nesreća se dogodila oko 5.40 sati u Savskoj ulici. 21-godišnji vozač je pod uticajem alkohola od 1,33 promila izgubio nadzor nad automobilom. Budući da je prebrzo vozio, udario je u metalnu odradu mosta preko rijeke Lonje.

U bolnici je tri sata nakon nesreće preminula 20-godišnja saputnica, dok su vozač i još jedna 20-godišnja suputnica lakše ozlijeđeni.

Podsjetimo, ovo je druga teška nesreća u razmaku od samo 7 sati na hrvatskim cestama. Automobil Audi 80 sletio je sinoć nešto prije 23 sata s ceste u mjestu Novi Bešinci. Vozač automobila, 24-godišnjak, na ravnom dijelu saobraćajnice je izgubio nadzor nad vozilom, sletio, a potom je vozilo udarilo u betonski stup javne rasvjete te se zaustavilo na poljoprivrednoj površini.

Vozač je preminuo na mjestu događaja.

Izvor: Source.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nova-tragedija-na-cestama-pijani-mladic-usmrtio-djevojku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])