Nova teorija o padu aviona u Kolumbiji: Avion se srušio zbog videoigrice?

Objavljeno: 4. 12. 2016 u 15:43h

Avion sa brazilskim fudbalerima koji je pao u Kolumbiji, nije stigao na dopunu goriva jer je posada tražila kompjutersku igricu koju je izgubio jedan od igrača.

Kako prenose svjetski mediji, zbog toga je avion kasnio sa poletanjem što je dovelo i do kašnjenja za dopunu goriva na aerodromu u Kobiji, koji je bio zatvoren.

Čarter let na kom su bili fudbaleri i njihova pratnja morao je da čeka na sletanje na aerodromu Medeljin u Kolumbiji, ali je neposredno prije toga ostao bez goriva.

Razlog kašnjenja je otkriven u poruci preminulog direktora kluba Činjoa di Domenika koju je poslao ostalim igračima prije poletanja.

Jedan od fudbalera koji nisu bili sa ekipom Demerson Kosta je rekao da je posljednja poruka iz aviona stigla na zajedničku grupu na Vacapu.

“Grupa nam je služila za zabavu, tamo smo slali smješne poruke i fotografije, nešto što bi nas nasmijalo. Prije utakmica smo slali poruke podrške i željeli sreću. Posljednju poruku je poslao Činjo, smijao se jer jedan igrač zadržava let iz Bolivije jer je zaboravio da uzme videoigricu iz putne torbe prije nego što je ona odnijeta u prtljag. Naveo je da je let kasnio jer su pokušavali da je nađu”, rekao je Kosta.

Vjeruje se da je njegova torba poslata na aerodrom u Sao Paolu, gdje se ekipa prvi put ukrcala na avion, da bi igrač, čije ime nije objavljeno, tražio od osoblja da njegovu torbu pronađu na vezanom letu u Santa Krusu u Boliviji, kako bi iz nje mogao da uzme videoigru.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nova-teorija-o-padu-aviona-u-kolumbiji-avion-se-srusio-zbog-videoigrice/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot