Masovna tuča u fast fudu zbog djevojke

Objavljeno: 3. 12. 2016 u 10:28h

Policija u Subotici je identifikovala četiri osobe osumnjičene da su napala dva mladića i djevojku u restoranu brze hrane “Green Food” i protiv njih će podnijeti krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu za nanošenje lakih tjelesna povreda.

U tuči koja je izbila u četvrtak ujutru oko tri sata, povrijeđeno je nekoliko osoba. Prema riječima zaposlenih tuča je počela kada je u objekat ušlo nekoliko mladića i sukobilo se sa drugom grupom među kojima je bila i jedna djevojka, koja je navodno uzrok incidenta.

Dok su se tukli stolicom su udarili i ženu koja služi hranu i koja ih je zamolila da ne lome inventar i prekinu tuču, a u kuhinjskom dijelu demolirali su frižider i jedan od mladića je čak nožem nasrnuo na drugog.

Zaposleni kažu da su mladići od oko dvadesetak godina bili pripiti i da su tuču započela trojica koji su naknadno ušli u restoran. Bacali su stolove i stolice, radnika u kuhinji su šutnuli u nogu, a radnicu udarili stolicom. Jednog od mladića su udarali tanjirima i on je zadobio najteže povrede.

U restoranskom dijelu je bilo i krvi na podu, a policija je privela sve učesnike tuče.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/masovna-tuca-u-fast-fudu-zbog-djevojke/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot