Detalji tragedije: Djevojčici stigla poruka, poljubila brata, pa se objesila

Objavljeno: 3. 12. 2016 u 14:29h

M.G. (15) iz Bora, koja je pronađena prošle noći obješena u svojoj kući u blizini sela zlot kod Bora, prije nego što se odlučila na taj korak primila je poruku na mobilni telefon a zatim poljubila brata.

Prema pisanju Srpskog telegrafa, tinejdžerka je u četvrtak uveče sjedila i razgovarala sa bratom (maćehinim sinom), i jednom rođakom, dok su roditelji i djeda bili odsutni.

“U jednom momentu stigla joj je poruka na mobilni telefon. Ona ju je pročitala, a onda ustala, poljubila brata i rođaku i rekla da ide da naloži kotao za grijanje u prostoriji iza kuće. Veselo je istrčala iz kuće i ništa nije ukazivalo na ovu tragediju”, kaže izvor blizak ustrazi.

Da se nešto čudno dešava posumnjao je djevojčicin otac Dragan.

“Otac je više puta zvao ćerku na telefon, ali se ona nije javljala. Poslije toga pozvao je njenog brata i pitao šta se dešava. Dječak je rekao da je ona otišla da naloži kotao i da se još nije vratila”, kaže izvor.

Nesretnu djevojčicu obješenu o gredu kanapom za vezivanje sijena pronašao je, upravo, njen brat. Djevojčica nije ostavila oproštajno pismo.

Izvor: Telegraf

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/detalji-tragedije-djevojcici-stigla-poruka-poljubila-brata-pa-se-objesila/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot