Narednih dana hladno i uglavnom suvo

Objavljeno: 2. 12. 2016 u 15:57h

U Republici Srpskoj se narednih dana očekuje hladno i uglavnom suvo vrijeme, rečeno je u Republičkom hidrometeorološkom zavodu. U Srpskoj će sutra biti hladnije, oblačno i pretežno suvo.

“Jutarnja temperatura vazduha biće od minus četiri do nula, a najviša dnevna od dva do osam stepeni Celzijusovih”, navela je dežurni meteorolog Milica Đorđević.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva stepena, Drvar tri, Kalinovik, Nevesinje i Goražde četiri, Ivan Sedlo, Kupres, Livno i Mostar pet, Han Pijesak, Višegrad i Stolac šest, Bileća, Rudo, Srbac Bugojno, Zvornik i Čapljina sedam, Mrakovica, Jajce, Srebrenica, Trebinje i Tuzla osam, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo, Sokolac i Zenica devet stepeni Celzijusovih. U Mrkonjić Gradu, Šipovu i Doboju je danas u 13.00 časova izmjerena temperatura vazduha deset stepeni Celzijusovih, Bijeljini, Gradačcu i Neumu 11, Banjaluci i Foči 13, Ribniku i Bihaću 14 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 4. decembra, biće prohladno i suvo, uz više sunčanih perioda na jugu i istoku, a najviša dnevna temperatura vazduha biće od tri do sedam stepeni Celzijusovih. Vrlo slab snijeg moguć je ponegdje na planinama na zapadu zemlje.

U ponedjeljak, 5. decembra, očekuju se sunčani periodi i prohladno vrijeme, a najviša dnevna temperatura vazduha neće prelaziti sedam stepeni Celzijusovih.

U utorak, 6. decembra, biće malo toplije sa najvišom dnevnom temperaturom vazduha od četiri do 10 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/narednih-dana-hladno-i-uglavnom-suvo/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot