Nesreća u Kaocima kod Srpca: Otac poginuo, a sin od šoka izazvao nesreću

Objavljeno: 30. 11. 2016 u 15:00h

Novica Brkić (44) iz Srpca poginuo je juče kada se traktorom prevrnuo u selu Kaoci kod Srpca, a nakon što je saznao za tragediju njegov sin je usljed šoka vozilom izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povrijeđen, saznaje “Glas Srpske”.

Brkić je stradao u ponedjeljak popodne dok je traktorom vadio panjeve u blizini svog dvorišta.

“Traktorom se popeo na uzbrdicu i dok je vukao težak panj došlo je do prevrtanja. Nesrećni čovjek je ispao iz kabine, a traktor je pao na njega i nanio mu smrtonosne povrede. Prevezen je u Dom zdravlja u Srpcu gdje je ubrzo preminuo”, rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da je jedan od Brkićeva dva sina, kada je čuo za tragediju, odmah vozilom krenuo da vidi šta se desilo s ocem.

“Usljed šoka usput je automobilom udario u drugo vozilo na raskrsnici u Srpcu. Tom prilikom lakše je povrijeđen i nije bilo ozbiljnijih posljedica”, rekao je ovaj izvor “Glasa Srpske”.

U banjalučkom Centru javne bezbjednosti, navodeći inicijale, potvrdili su da je Brkić poginuo u ponedjeljak popodne.

“Ovdje je riječ o nesrećnom slučaju i nema elemenata krivičnog djela”, navode u CJB Banjaluka dodajući da nemaju detalja o nesreći sina stradalog traktoriste.

Osim ovog slučaja, juče i u ponedjeljak poginule su dvije osobe u saobraćajnim nesrećama u Sokocu i Rudom. U Sokocu je u ulici Gruje Novakovića poginuo pješak Vojin Petrušić kada ga je udario “golf 5” koji je vozio Aleksandar Z. U Rudom je juče život izgubio vozač “kedija” Izet Baltić kada se sudario s kamionom “daf” koji je vozio G. L. Nesreća se dogodila u mjestu Setihovo kod Rudog.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nesreca-u-kaocima-kod-srpca-otac-poginuo-a-sin-od-soka-izazvao-nesrecu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot