Vrijeme danas: Hladno i vjetrovito

Objavljeno: 29. 11. 2016 u 11:37h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno suvo, hladno i vjetrovito.

Jutro hladno uz mraz i umjereno oblačno. Više oblaka biće samo na planinama i na jugoistoku gdje će ponegdje provijavati slab snijeg, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Prema večeri biće sve hladnije i opet uz mraz.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od nula do četiri, u višim predjelima minus četiri, a na jugu do osam stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Čemerno i Han Pijesak minus osam stepeni, Kalinovik minus šest, Sokolac i Mrakovica minus pet, Nevesinje i Drinić minus četiri, Sarajevo i Mrkonjić Grad minus tri, Tuzla, Šipovo, Srebrenica i Rudo minus dva, Bijeljina, Zvornik, Zenica, Višegrad i Krupa na Uni minus jedan, Banjaluka, Prijedor, Doboj, Gradiška, Novi Grad i Bihać nula, Bileća i Srbac jedan, Trebinje dva, Mostar tri i Neum četiri stepena Celzijusova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-danas-hladno-i-vjetrovito/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot