Oporavlja se brutalno pretučeni mladić iz Teslića

Objavljeno: 29. 11. 2016 u 15:52h

Osamnaestogodišnji Bogdan Rakić iz Teslića, koji je prije nešto manje od mjesec dana brutalno pretučen na Borju, stabilnog je zdravstvenog stanja, potvrđeno je iz bolnice “Sveti apostol Luka” Doboj, gdje je premješten iz Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Smješten je u Službu za hirurgiju dobojske bolnice i, kako “Nezavisne” nezvanično saznaju, dobojski ljekari su zadovoljni tokom oporavka, a uključeni su i konsultanti, te se očekuje potpuni oporavak ovog mladića.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS nam je rečeno da je ovaj pacijent u petak premješten u dobojsku bolnicu i to nakon što je kontrolnim nalazima potvrđeno da nema indikacija za dalje liječenje u UKC RS.

Bogdanova majka Roberta Glancer ispričala je da jedan od osnovnih problema to što njen sin i dalje vidi jako mutno i ne može raspoznavati, te da se ne može kretati sam. Takođe, kako ističe Roberta Glancer, još ima problema sa govorom, odnosno priča nepovezano.

“Meni je sada blizu da ga posjećujem. Bio mi je problem ići u Banjaluku. Ovdje mi je 28 kilometara udaljen i mogu do njega doći za pola sata. Ja sam optimistična i nadam se da će on biti dobro”, priča majka jedinca čija je sudbina, kada su u medijima objavljene golgote kroz koje je prošao, potresla cijelu BiH.

Prema riječima zabrinute majke, Bogdanu je dosadio boravak u bolničkim sobama.

“Kaže da želi da ide kući, da se naspava”, naglašava Roberta Glancer, inače samohrana majka.

Zbog sumnje da su se iživljavali nad Bogdanom Rakićem, policija je uhapsila Armina Jašarevića (23), te Branka Jurića (22), obojicu sa područja opštine Teslić. Policija ih tereti za nanošenje teških povreda i zlostavljanje, odnosno da su rukama i nogama tukli Rakića po glavi i tijelu, sjekli mu kosu i bradu, nanijevši mu pri tom povrede opasne po život. Potom je Osnovni sud u Tesliću odredio pritvor Jašareviću i Juriću.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/oporavlja-se-brutalno-pretuceni-mladic-iz-teslica/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot