Zvornik u šoku: Starica ubila supruga!

Objavljeno: 28. 11. 2016 u 21:14h

Malešić kod Zvornika potreslo je nesvakidašnje ubistvo. Sedamdesetdvogodišnja Radojka Josić ubila je svog, dvije godine mlađeg, supruga Nikolu. Porodica i komšije su, kažu, zatečene.

Sestra ubijenog Nikole kaže da nije ni slutila da tako nešto može da se dogodi. Živjeli su kuća do kuće, ali kako kaže Ruža, nisu bili u dobrim odnosima, jer je Radojka uvijek bila na svoju ruku.

“Bilo mi je sumnjivo, u toku noći u deset sati svijetle farovi, pogledala kroz prozor, policija, njegov sin Mladen, nisam znala uopšte šta se događa, pozvala sam snaju da vidim šta je, otišao mi ovaj bratić tamo došao, kazao da je poginuo brat mi Nikola. Iznenadila sam se, teška tuga”, priča Ruža Josić, sestra ubijenog.

Smrt Nikole Josića, policiji je prijavila upravo Radojka, 26. novembra.

Kako nezvanično saznajemo, Radojka Josić je pokušala prikriti ubistvo rekavši da je stradao u štali među bikovima nakon čega je njegovo tijelo izvukla ispred štale.

U Centru javne bezbjednosti Zvornik kažu da više nemaju dilema. Radojka je priznala ubistvo svog supruga.

“Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da postoje osnovi sumnje da je lice sa inicijalima R.J. počinilo ubistvo. Prilikom kriminalsitičke obrade lice je u potpusnoti priznalo izvršenje krivičnog djela”, kažu u CJB Zvornik.

Radojka Josić biće predata nadležnom Tužilaštvu u Bijeljini. Komšije, koje nisu željele pred kameru, pričaju da su Josići živjeli povučeno i bez mnogo kontakata sa spoljnim svijetom, pa o njihovim odnosima niko ništa i nije znao, ali krvavi epilog, kažu, niko nije očekivao.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zvornik-u-soku-starica-ubila-supruga/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])