Pregazila je nakon svađe i pobjegla

Objavljeno: 28. 11. 2016 u 22:01h

Cazinska policija uhapsila je S.J. (28), osumnjičenu da je nakon lakše saobraćajne nezgode i svađe sa Kirom Šuster (55), s kojom se sudarila, sjela u vozilo i pregazila Šusterovu, koja je nakon toga preminula u bihaćkoj bolnici.

Ovaj događaj se zbio na lokalnom putu u cazinskom naselju Krivaja, kada je, prilikom mimoilaženja, došlo do lakšeg sudara FIAT punta njemačkih registarskih oznaka, kojeg je vozila Šusterova, i automobila golf 4, za čijim je upravljačem bila S.J.

Prema izjavama očevidaca, nakon sudara oba automobila su se zaustavila, a Šusterova je tom prilikom izašla iz vozila kako bi ustanovila štetu. Ona je mobilnim telefonom pokušala fotografisati mjesto udesa, te je između dvije vozačice došlo do svađe. S.J. je tada pokrenula vozilo, udarila Šusterovu, te se izgubila u nepoznatom pravcu. Pomoć unesrećenoj pružili su stanovnici obližnjih kuća, te je na lice mjesta pozvana policija i Hitna pomoć.

Pripadnici policijske patrole, koja je stigla na mjesto događaja, zatekli su teško povrijeđenu Kiru Šuster, koja im je u svjesnom stanju ispričala detalje cijelog događaja. Ona je potom vozilom Hitne pomoći, zbog težine nanesenih povreda, transportovana u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, gdje je preminula usljed posljedica unutrašnjeg krvarenja.

Policija je istog dana u porodičnoj kući u Donjoj Koprivni uhapsila S.J., koja je priznala izvršenje ovog djela. Od nje je privremeno izuzet automobil golf 4, na kojem su bila primjetna vidna oštećenja i na njemu će se obaviti neophodna vještačenja. Istragu o ovom slučaju proveli su dežurni tužilac i pripadnici Kriminalističke policije, a protiv S.J. biće podnesen izvještaj o teškom krivičnom djelu ugrožavanja sigurnosti u saobraćaju i neukazivanja pomoći osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nesreći.

Inače, stradala Kira Šuster već dugo godina živi i radi u Njemačkoj, a ovih dana je boravila u posjeti rodbini u Cazinu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pregazila-je-nakon-svade-i-pobjegla/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])