Detalji zločina u Tuzli: Hajdarević bio mučen prije ubistva

Objavljeno: 24. 11. 2016 u 12:35h

Ubistvo Seada Hajdarevića, koje se dogodilo u tuzlanskom naselju Bare, šokiralo je porodicu i njegove poznanike, ali i istražne organe koji rade na ovom slučaju.

Naređena su brojna vještačenja koja trebaju potvrditi tačan uzrok i način smrti, a Hajdarević je, kako se saznaje, prije samog ubistva bio mučen.

Na mjestu zločina u njegovoj porodičnoj kući u Barama pronađeni su mnogi materijalni dokazi, među kojima i makaze, kojima je, navodno ubijen.

Osim toga, u sobi i hodniku pronađeni su i brojni tragovi krvi, a ubice još uvijek nisu identifikovane. Prema tvrdnjama izvora bliskih istrazi, Hajdarević je više sati prije ubistva bio mučen, a njegovo tijelo je doslovno unakaženo, piše Slobodna Bosna.

Motivi njegovog ubistva su nepoznati, a poznanici i prijatelji tvrde da Sead nije imao ranijih sukoba sa bilo kim.

Živio je sam i bavio se prodajom mobilnih telefona, a slučaj ubistva policiji je prijavila negova djevojka, nakon što joj se nije javljao na telefon.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/detalji-zlocina-u-tuzli-hajdarevic-bio-mucen-prije-ubistva/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])