Crni vikend na putevima u BiH: Poginuli vozač i motociklista

Objavljeno: 22. 11. 2016 u 12:22h

Dvije osobe su poginule, a 11 je povrijeđenih u odvojenim saobraćajnim nesrećama koje su se proteklog vikenda dogodile na putevima u BiH.

Niko Tomić iz Jezera poginuo je u selu Duljci kod Šipova. On se upravljajući “folksvagen polom” sudario sa “reno meganom”, za čijim volanom je bio Adis Brkić iz Travnika.

U ovoj tragediji, koja se dogodila u subotu u deset časova, lakše povrede zadobio je Brkić i suvozač u “polu”. Nesrećni Tomić je od povreda preminuo na licu mjesta.

Policija je nakon uviđaja nastavila istragu s ciljem utvrđivanja uzroka ove saobraćajne nesreće.

Motociklista K. A. (32) iz Maglaja izgubio je život kada je upravljajući motociklom sletio s puta u Misurićima kod Maglaja.

Nesreća se dogodila u nedjelju ujutro, a nesrećni motociklista od zadobijenih povreda preminuo je na licu mjesta. Kako je došlo do ove saobraćajke biće poznato nakon policijske istrage.

Da je protekli vikend bio crn na putevima u BiH govori podatak da su u nedjelju u lančanom sudaru tri vozila kod Prijedora povrijeđene dvije osobe.

Kako saznajemo, sudarili su se “mazda”, “pasat” i “golf”, a povrijeđene su majka J. R. (53) i njena kćerka E. R. (18) iz Bosanske Krupe, koje su bile u “pastu”. Njima je ljekarska pomoć ukazana u prijedorskoj bolnici, nakon čega su puštene na kućno liječenje.

Iste sudbine bio je i devetnaestogodišnji mladić iz Nevesinja, kada se upravljajući “golfom 2” sudario sa “golfom 5” za čijim volanom je bio Bilećanin. Identitet povrijeđenog i vozača nije saopšten. Nesreća se dogodila u nedjelju u mjestu Bežđeđe kod Nevesinja.

Motociklista Nikola B. (19) iz Mostara istog dana teško je povrijeđen u Rodoču nakon što se sudario sa “micubišijem” kojim je upravljao Mateo O. (22) iz Mostara. Nesreća se dogodila u 18.40 časova, a povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u mostarskoj bolnici.

Pet lica povrijeđeno je juče u saobraćajnoj nesreći u mjestu Tabani kod Vlasenice, potvrđeno je CJB Zvornik. Oko 13 časova sudarili su se “reno klio”, “pežo 307” i kamion. Povrijeđenima je ukazana pomoć u bolnici u Zvorniku. Policija je obavila uviđaj.

Dječak

Dječak (10) teško je povrijeđen kada ga je, dok je vozio bicikl, udario “pasat” na lokalnom putu u mjestu Donja Lukavica kod Tuzle. Identitet povrijeđenog nije saopšten.

Nesreća se dogodila u nedjelju, a povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja u Živinicama, a potom u tuzlanskoj bolnici. Uzrok nesreće biće poznat nakon istrage.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/crni-vikend-na-putevima-u-bih-poginuli-vozac-i-motociklista/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot