Stravična nesreća: Prijatelji zajedno otišli u smrt (Foto)

Objavljeno: 20. 11. 2016 u 12:35h

Samo sedam dana nakon što je Požegu potresla vijest o pogibiji 21-godišnjaka iz Ramanovaca, tuga se ponovno nadvila nad Zlatnu dolinu. Nažalost, 40 minuta iza ponoći izgubljena su još dva mlada života. Poginula su dvojica prijatelja iz Jakšića.

Nezvanično se saznaje da su sa Škodom Roomster išli iz pravca Cerovca prema Jakšiću. U kobnom trenutku na izlazu iz krivine, u blizini kapelice, zahvatili su bankinu te se zabili u betonski ulaz pred jednom kućom.

“Probudio nas je snažan udarac. Brzo smo istrčali pomoći. U prvom nam se trenutku učinilo da je u autu samo jedna osoba, ali onda smo vidjeli da je tu i suvozač. Auto je potpuno uništen. Davali su znakove života, ali se odmah vidjelo da su u jako teškom stanju. U vrlo kratkom vremenu su došli vatrogasci i hitna pomoć, ali već nakon nešto više od pola sata smo doznali da su preminuli”, priča mještan Rajsavca.

Nezvanično se saznaje da su poginuli 38-godišnji Robert Kotas i njegov vršnjak i jako dobar prijatelj Vlado Moravek, višestruki prvak Hrvatske u trkama ubrzanja.

Moravek se trkama počeo baviti 2006. godine. On je 2014. godine bio gost na velikom takmičenju “Tunning & styling show”, a u oktobru iste godine doživio je tešku nesreću na treningu trke u Žminju pored Rovinja. Tri je dana ležao u komi nakon čega je uslijedio duži oporavak.

Nažalost, noćašnja saobraćajna nesreća bila je kobna za njega i njegovog prijatelja. Kotas je bio vlasnik auto servisa “Auto Robi” u Industrijskoj ulici u Požegi. Magistralni put od ponoći je zatvoren za saobraćaj. Na uviđaj je izišao kantonalni državni tužioc.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/stravicna-nesreca-prijatelji-zajedno-otisli-u-smrt-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])