Emotivna poruka Đokovića pred bitku sa Marejem za 1. mjesto

Objavljeno: 20. 11. 2016 u 10:58h

Novak Đoković je poslije brutalne partije u polufinalu Mastersa u Londonu protiv Keija Nišikorija, govorio sa izvještačem Telegrafa iz Londona.

Pitanje je bilo samo jedno. Kakvu poruku ima za srpski narod pred finale sa Endi Marejem, koje će gledati čitava zemlja, a u kome može da se vrati na teniski tron i ponovo bude broj 1 na ATP listi.

Novak je za sve, a naročito za djecu koja ga prate imao jaku i emotivnu poruku. Istakao je da ne kopiraju nikoga, već da probaju da budu svoj original, da slijede svoje instikte i intuiciju, jer ih to neće prevariti, a takođe je istakao da osjeća podršku i energiju pred duel sa Marijem.

“Svjestan sam činjenice i jako sam počastvovan što mogu da budem dio jednog predivnog sporta koji je globalan i koji privlači mnogo pažnje. Mi teniseri ukoliko beležimo velike svjetske uspjehe, imamo status i položaj u tom svijetu sporta, pa imamo mogućnost da se obratimo velikom broju pratilaca i naročito djeci koja se ugledaju na nas, koja slušaju riječi i djela naša i pokušavaju možda i da nas iskopiraju. Upravo to bi to bila moja poruka, da ne pokušavaju da budu nečija kopija, nego jednostavno da budete svoj original. Da kreirate sami sebe, svoju ličnost i karakter i stvorite onakve okolnosit kakve vama najviše odgovaraju i da pratite svoj instikt i intiuciju, jer vas ona ne vara”, rekao je srpski teniser.

Na pitanje osjeća li neku energiju pred finale sa Marijem, Đoković je rekao:

“Apsolutno osjećam”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/emotivna-poruka-dokovica-pred-bitku-sa-marejem-za-1-mjesto/||claudebot