Vrijeme danas – južni vjetar donosi više temperature

Objavljeno: 18. 11. 2016 u 13:11h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti toplo i vjetrovito vrijeme uz postepeno naoblačenje i dnevnu temperaturu vazduha od 13 do 19 stepeni Celzijusovih.

Jutro pretežno vedro, na istoku i sjeveru oko rijeka ponegdje magla, a slab mraz moguć je samo ponegdje na planinama na istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana toplije uz postepeno naoblačenje od zapada i vjetrovito uz jačanje južnog vjetra, pogotovo u Krajini i Hercegovini.

Uveče na zapadu i jugu sve jači vjetar koji će povremeno imati i olujne udare, i počeće da pada slaba kiša. U ostalim predjelima i dalje suvo.

Dnevna temperatura vazduha od 13 do 19, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 7.00 časova: Sokolac minus pet stepeni Celzijusovih, Gacko minus četiri, Rudo i Foča minus jedan, Šipovo, Višegrad, Srebrenica i Han Pijesak nula, Kalinovik, Bileća, Nevesinje i Prijedor jedan, Novi Grad i Banjaluka dva, Bijeljina, Kotor Varoš, Zvornik, Čemerno i Doboj tri, Srbac i Mrkonjić Grad četiri, Gradiška pet, Kneževo i Trebinje šest, Manjača i Drinić osam, Ribnik devet, Krupa na Vrbasu 10 i Krupa na Uni 13 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-danas-juzni-vjetar-donosi-vise-temperature/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])