Pukla tikva, razvode se Klintonovi

Objavljeno: 17. 11. 2016 u 20:32h

Po svemu sudeći, “skladnom” braku Klintonovih se bliži kraj. Ljubavi između Bila i Hilari odavno nema, još od 1998. godine čuvene afere s Monikom Levinski, a pogotovo sad poslije katastrofalnog poraza na predsjedničkim izborima.

Sve je popucalo po šavovima. Pred sam kraj kampanje, Bil i Hilari Klinton žestoko su se posvađali jer je Hilari krivila direktora FBI Džejmska Komija za njen nagli pad u anketama.

“Bio sam sa Bilom u Litl Roku kada je krenulo urlanje preko telefona. Ona je optužila Komija da je ponovo otvorio istragu zbog njenog korišćenja privatnog email servera i tako preokrenuo njenu kampanju”, rekao je jedan od najbližih saradnika bivšeg američkog predsejdnika, prenosi Dejli mejl.

“Bil nije prihvatao da će je Komi koštati izbora. Što se njega ticalo, sva krivica je ležala na Robiju Muku (voditelju kampanje), Džonu Podesti (predsjedniku kampanje) i Hilari jer su bez imalo takta i stava govorili o jadnoj ekonomiji i uticaju privrede na milione i milione glasača radničke glasa”, nastavlja izvor.

“Bil je bio toliko crven u licu da sam se plašio da će dobiti srčani udar, onda je pobjsnio i bacio mobilni sa krova svog penthausa prema rijeci”, ističe saradnik, koji je dodao da je još tokom oktobra mjeseca Bil tvrdio kako njegova supruga srlja u propast.

Umjesto da ga poslušaju, oni su ga udaljili iz kampanje, što ga je još više iritiralo, toliko da su ljekari potvrdili kako je došao u predinfarktno stanje.

“Hilari apsolutno nije htjela da ga sluša. Rekla je mužu da su mu ideje zastarjele i da nemaju dodira sa stavrnošću. Koliko god je on pričao i upozoravao ništa nije vrijedjelo, jer niko nije želeo da ga sasluša i uzme za ozbiljno ono što je pričao- potvrdio je blizak saradnik bivšeg predsjednika dodajući da Bil Klinton krivi suprugu za neuspjeh na izborima i da čak planira da se razvede”, zaključio je izvor Dekli mejla.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pukla-tikva-razvode-se-klintonovi/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot