Majka pretučenog mladića: Duboko sam potresena, Bogdan je trenutno stabilan

Objavljeno: 14. 11. 2016 u 18:04h

Majka pretučenog mladića Bogdana Rakića iz Teslića, Roberta Glancer za RTRS govori o stravičnom događaju.

Majka je rekla da je duboko potresena, da je mladićevo stanje trenutno stabilno, ali da još ne znaju kakve će biti posljedice po njegovo zdravlje.

“Ogorčena sam što se to dešava kod nas, što više nismo sigurni ni kada hodamo ulicom. Danas se desilo meni, sutra se može desiti nekom drugom i tome treba stati u kraj”, rekla je ona.

Roberta očekuje odgovarajuću kaznu za počinioce.

“Vidim da su uhapšeni počinioci, da policija radi svoj posao kako treba. Nadam se da će biti kažnjeni onako kako zalužuju”, rekla je ona.

Roberta ističe da ne zna povod napada na njenog sina.

“Ne znam, vjerovatno su mislili malo da ga uplaše i istuku, ali se otelo kontroli, doveli su mu život u pitanje”, rekla je ona.

Pripadnici Policijske stanice Teslić i Sektora kriminalističke policije Doboj uhapsili su Armina Јašarevića i Branka Јurića iz Teslića, zbog sumnje da su brutalno pretukli sugrađanina Bogdana Rakića.

Osumnjičeni su da su u noći između 1. i 2. novembra, na području planine Borja, fizički i na drugi način zlostavljali osmanaestogodišnjeg mladića, udarali ga po glavi i tijelu, sjekli kosu i bradu, nanijevši mu pritom teške povrede opasne po život, saopšteno je iz dobojskog CЈB.

Izvor: RTRS

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/majka-pretucenog-mladica-duboko-sam-potresena-bogdan-je-trenutno-stabilan/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])