Banjalučka starleta pretučena u Beogradu!

Objavljeno: 14. 11. 2016 u 12:13h

Božana Vujinović, nekadašnja “Plejboj zečica”, pretučena je u subotu uveče na Dorćolu dok se vraćala iz noćnog provoda, prenosi beogradska štampa.

Incident se dogodio oko četiri sata ujutru, a Božana je i na društvenim mrežama podijelila fotografije na kojima se vide povrede lica.

“Vraćala sam se iz grada s drugom koji je gej. Nepoznati muškarci su počeli da mu dobacuju, pa sam ga ja branila”, rekla je Vujinovićeva za “Kurir”.

Prema njenim riječima, nakon dobacivanja, grupica muškaraca je odlučila da se fizički obračuna s njom i njenim prijateljima.

“Srušili su ga na asfalt, a drugi muškarac je počeo da me udara. Sve se odigralo za nekoliko sekundi, a jedan od napadača je pobjegao”, kaže banjalučka zečica.

Nakon prvobitnog šoka, Božana i njen drug su o incidentu obavijestili policiju.

“Sva sam u otocima. Na policiji je sada da pronađe napadače na mene i mog druga”, dodala je uznemirena djevojka.

Ona nije krila i da je veoma povrijeđena netolerancijom i nasiljem koje su muškarci ispoljili prema njenom prijatelju.

“Ovo je bukvalno grad primitivaca! Strašno je to što se dogodilo, velika sramota”, kaže Božana Vujinović.

Božana, poznata po nadimku Neodoljiva Neumoljiva, bila je uhapšena 2014. sa Mimi Oro, zbog navodnog učestvovanja u organizovanoj prostituciji, podsjeća “Kurir”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/banjalucka-starleta-pretucena-u-beogradu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot