Mladića iz Teslića vezali za vozilo i vukli

Objavljeno: 12. 11. 2016 u 11:50h

Učenik Srednje mješovite škole “Nikola Tesla” u Tesliću Bogdan Rakić (18) brutalno je pretučen i mučen, a zbog teških povreda glave nekoliko dana bio je u komi.

Slučaj je policiji prijavljen 2. novembra, ali do juče nije bilo zvaničnih informacija o ovom događaju jer policija nije mogla da ispita povrijeđenog mladića.

Prema nezvaničnim informacijama, napadači su, osim što su ga brutalno pretukli, mladiću ošišali dugu kosu i bradu, a sve ukazuje na to da su ga zavezali za vozilo i vukli po asfaltu.

Izvor blizak istrazi kazao je da su Rakića napadači skinuli golog i ostavili na kućnom pragu, gdje ga je pronašla majka Roberta Glancer.

“Nekako je uspio da pozvoni na vrata, a kada sam otvorila, doživjela sam šok. Sin mi je bio sav krvav i u modricama i samo je pao na mene. Jedna strana tijela bila mu je zguljena, od glave do nogu, vjerovatno od toga kako su ga vukli autom po putu” – ispričala je u šokantnoj ispovijesti Glancerova.

Ona je dodala da je njen sin otišao iz kuće oko 19.30 časova i bio je s društvom do 22 časa kada su se rastali.

“Kako sam čula, sina su mi na povratku kući pretukla najmanje dva muškarca. On mi zbog povreda nije mogao ništa detaljnije reći, tako da ne znam ni kako ni zašto se sve to desilo. Slučaj sam prijavila policiji, ali ni deset dana poslije o tome se niko zvanično nije oglasio. Po Tesliću već kruže priče da se zna ko stoji iza napada, ali to niko zvanično neće da potvrdi” – rekla je Glancerova.

U Centru javne bezbjednosti Doboj su rekli da im je ovaj slučaj prijavljen iz Doma zdravlja u Tesliću.

“Ljekari su prijavili da im je dovezen mladić s teškim povredama. Obavili smo uviđaj i utvrdili da je mladić pretučen, ali s ciljem zaštite istrage ne možemo da otkrivamo detalje” – rekla je portparol CJB Doboj Ljerka Stanimirović.

Liječenje

Bogdan Rakić je nakon ukazane pomoći u teslićkom Domu zdravlja prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci. Njegova majka Roberta Glancer rekla je da je nekoliko dana bio u komi iz koje se probudio u petak.

“Ljekari su mi rekli da ima potres mozga i povrede po cijelom tijelu. Za sada je stabilno, ali su njegove povrede opasne i nikad se ne zna kakve komplikacije mogu da nastupe” – rekla je Glancerova.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mladica-iz-teslica-vezali-za-vozilo-i-vukli/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])