Mafija uliva strah: Iza brutalnog napada na mladića u Tesliću stoje narkodileri!

Objavljeno: 12. 11. 2016 u 17:56h

Iza brutalnog napada na mladića Bogdana Rakića (17) iz Teslića stoje lokalni dileri koji su označeni kao opasni kriminalci, potvrđuje izvor “EuroBlica” blizak istrazi.

Policija još uvijek traga za jednom osobom čiji identitet je poznat redakciji, ali ga zbog mogućeg ugrožavanja istrage ne želimo objaviti.

“Suština priče je u tome da su narkodileri oteli i mučili mladića kako bi poslali poruku ostalima da ih slučajno ne spominju, obzirom da policija vrši određene operativne radnje na sprečavanju zloupotrebe narkotika” – naveo je izvor “EuroBlica”.

Saznajemo i da lokalna policija u Tesliću najvjerovatnije iz straha ili nečeg mnogo goreg nije ozbiljno shvatila ovaj slučaj, dok se u njega nisu uključili inspektori CJB Doboj.

Naime, policija nije obavila uviđaj niti izuzela materijalne tragove dok se iz CJB Doboj nisu uključili.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mafija-uliva-strah-iza-brutalnog-napada-na-mladica-u-teslicu-stoje-narkodileri/||claudebot