Dječaku Milanu Simetiću iz Šekovića potrebno 300.000 evra za operaciju

Objavljeno: 12. 11. 2016 u 10:44h

Trinaestogodišnji Milan Simetić iz sela Kalabače kod Šekovića od svog osmog mjeseca ima problema sa bubrezima, a da muka bude veća, da bi u Italiji mogao na transplantaciju jetre potrebno je 300.000 evra koje njegova porodica nije u stanju sama da prikupi.

“Milanov 13. rođendan proslavili smo 16. oktobra, a samo pet dana kasnije bubrezi su mu u potpunosti otkazali i morao je u Beograd na dijalizu. Ljekari su sada ustanovili da mu je ugrožen i rad jetre, zbog čega mora na hitnu transplantaciju” – priča Milanov otac Joviša Simetić.

Milanu je, osim transplantacije jetre, potrebna i transplantacija bubrega, a prema proračunu bolnice u Italiji operacije će koštati oko milion maraka.

Pored Milana, Joviša ima još troje djece, od kojih najstarija Mileva takođe ima problema sa bubrezima.

“Molim sve ljude dobre volje da pomognu kako bi moja djeca izborila životnu bitku” – apelovao je ovaj otac s kojim možete kontaktirati putem broja 065/486-611.

Uplate novca za Milana mogu se izvršiti na ime Milan (Joviša) Simetić, na broj žiro-računa: 554-303-002847-12-73 kod Pavlović banke, Kalabače b.b, Šekovići.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/djecaku-milanu-simeticu-iz-sekovica-potrebno-300-000-evra-za-operaciju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot