Vrijeme danas – hladno i kišovito

Objavljeno: 10. 11. 2016 u 11:10h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i hladnije sa kišom i na planinama sa snijegom, a prema večeri padavine će prestati, osim na krajnjem istoku.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od tri do osam, u višim predjelima od jedan, a na jugu oko 12 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Hidrometeorološkg zavoda Republike Srpske.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak minus tri stepena, Zenica i Čemerno minus dva, Tuzla, Gacko i Sokolac minus jedan, Nevesinje, Šipovo, Mrkonjić Grad, Goražde, Kalinovik i Drinić nula stepeni, Bijeljina, Doboj, Sarajevo, Srebrenica i Srbac jedan, Banjaluka, Prijedor, Zvornik, Gradiška, Novi Grad, Krupa na Uni, Ribnik, Bileća i Rudo dva, Višegrad i Foča tri, Bihać četiri, Trebinje i Mostar šest stepeni Celzijusovih.

Visina snježnog pokrivača izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak 14 centimetara, Šipovo pet, Sokolac tri, Mrkonjić Grad dva i Doboj jedan centimetar.

Količina padavina u protekla 24 časa: Foča 6,7 litara po metru kvadratnom, Zvornik šest, Srebrenica 5,2, Gacko pet litara, Kalinovik četiri, Rudo 3,7, Doboj 3,6, Han Pijesak 3,3, Bijeljina tri litra, Ribnik 2,6, Višegrad 1,8 i Banjaluka 1,1 litar po metru kvadratnom.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-danas-hladno-i-kisovito/||claudebot