Vremenski preokret: Već u utorak u BiH stiže novi snijeg

Objavljeno: 6. 11. 2016 u 17:00h

U BiH će sutra preovladavati pretežno oblačno vrijeme, a u jutarnjim satima se očekuju prolazne padavine u cijeloj zemlji, saopštili su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U Hercegovini kiše može biti prijepodne. Poslijepodne i u noći na utorak očekuju se nove padavine, koje će biti intenzivnije na jugu.

Duvaće vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smera. Tokom noći vjetar će promjeniti smjer na sjever.

Očekuje se jutarnja temperatura zraka  između osam i 13, na jugu do 15, a najviša dnevna temperatura vazduha većinom biti između 13 i 18 stepeni Celzijusa.

U utorak u BiH očekuje se oblačno vrijeme sa povremenom kišom u nizinama, a u višim područjima sa susnježicom ili snijegom.

Poslijepodne postupnim padom temperatura vazduha, kiša će tokom noći prelaziti u susnježicu i snijeg i u nižim predjelima. Duvaće vetar slabe do umjerene jačine sjevernog smjera. Temperatura vazduha će uglavnom biti između četiri i deset, na jugu zemlje od 12 do 15 stepeni Celzijusa.

Tokom poslijepodneva se očekuje pad temperature.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vremenski-preokret-vec-u-utorak-u-bih-stize-novi-snijeg/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot