Snažan vjetar odnio krov sa Osnovne škole Vitez (Foto)

Objavljeno: 6. 11. 2016 u 16:25h

Vjetar koji neprestano duva od sinoć u Vitezu nanio je veliku štetu na Osnovnoj školi Vitez. Oko 13 časova vjetar je danas poput papira oduvao limeni krov sa osnovne škole.

Srećom niko nije bio u blizini, a i neradni je dan pa nije bilo povrijeđenih. Na lice mjesta odmah su pristigli policajci koji su trakama ogradili mjesto pada krovišta, a nakon njih stigla je i civilna zaštita.

Domar Osnovne škole Vitez Ivica Krezić izjavio da je krovište staro više od 50 godina ali ovako jak vjetar u Vitezu nije odavno upamtio.

Pored krovišta osnovne škole vjetar je oborio i elektro stub u naselju Kamenjače zbog čega je zaustavljen saobraćaj prema selu Gaćice, a u Barnjaku je izvalio veliki bor sa žilama.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/snazan-vjetar-odnio-krov-sa-osnovne-skole-vitez-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot