Arapi napali studentice u Sarajevu

Objavljeno: 3. 11. 2016 u 16:42h

Studenticu Medinu Fatić juče su u Sarajevu, prilikom ulaska u trolejbus, napala dvojica stranih državljana i počeli da je vuku van, te je zahvaljujući reakciji putnika na tome završilo i ubrzo je došla policija, ispričala je danas sama Medina i dalje potresena.

„Sa mnom je bila moja prijateljica. Prvo su ta dva mladića, za koje sam kasnije čula da su Kuvajćani, bili blizu nas u tramvaju. Jedan je naslonio leđa na moju ruku i ja sam se zmakla. Kasnije smo prešle na trolejbus. I tu su bila ta dvojica. Prišli su nam i pokušali uspostaviti komunikaciju na engleskom, ali smo rekle da ih ne razumijemo samo da ih udaljimo. Kada sam pošla ući u trolejbus jedan me je jako vukao za za jaknu i desni ručni zglob i rekao na engleskom ‘ti ideš sa mnom, dolazi’. Moja je prijateljica otrčala do drugih vrata, počela da vrišti i govori zovite policiju. I putnici su odmah povikali ‘ne dajte da izađe'“, kazala je Medina.

Istakla je da je bila na Klinici urgentne medicine, da joj je jakna pocijepana i na vještačenju je, te da je dala izjavu zajedno sa prijateljicom i dvojicom drugih mladića koji su sve posvjedočili, a da su joj iz policije usmeno rekli da su dva stranca priznala upotrebu sile.

20161103123721892275

„U policiji su nas ta dvojica optužili da smo im uzele telefon. Naravno da nismo. Policija nas je pretresla i naravno da nije ništa našla. I ja sam još u šoku“, kazala je Medinina prijateljica Jasmina.

Iz policije je medijima potvrđeno da su intervenisali i obavili uviđaj, da su počinioci privedeni i saslušani i protiv njih će biti podnesen izvještaj zbog narušavanja javnog reda i mira.

Izvor: Nezavisne / Foto: N. Uglješa

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/arapi-napali-studentice-u-sarajevu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])