Nestali mladić se javio: Živ sam, ne tražite me!

Objavljeno: 2. 11. 2016 u 20:57h

Slavoljub Pavlović (36) iz Kozjaka kod Loznice, čiji je nestanak prijavila porodica, živ je i zdrav i tenutno se nalazi u Trstu u Italiji.

Ovo je danas potvrdila njegova sestra Slađana koju su obavijestili iz konzulata Srbije u Trstu da im se Slavoljub javio.

“Javio mi se naš konzul i rekao mi da ga je Slavoljub zamolio da nas obavijesti da je sa njim sve u redu i da će se javiti kada bude odlučio da to učini. Nama je važno da je živ, a sve drugo nam nije bitno” – kaže Slađana.

Ona je ispričala da je njenog brata, čija se slika juče pojavila u medijima prepoznao Srbin koji ga je i odveo do koknzulata i da mu je objasnio da se za njim vodi potraga a da je porodica zabrinuta.

“Kako mi je konzul rekao, Slavoljub je bio iznenađen kada je to saznao i da se nije nadao da će njegov odlazak u Trst izazvati toliku pometnju. Sad nam je lakše, nek je živ i zdrav. Konzul mu je ponudio i pomoć oko povratka kući, ali je Slavoljub rekao da će razmisliti šta će dalje da radi i da ima pravo na svoj život” – priča Slađana koja je samo dan ranije alarmirala javnost putem medija da o bratu već četiri mjeseca nema ni traga ni glasa.

Ona je rekla da se iz Mnihena poslednji put javio 28. juna i da od tog dana o njemu niko nije znao ništa.

Kada je stigao poziv iz Trsta, zamolila je konzula da do detalja provjeri podatke iz pasoša kako bi bila potpuno sigurna da je riječ o njenom bratu.

Pošto se sve poklopilo, shvatila je da više nema razloga za zabrinutost u nadi da će joj se Slavoljub uskoro javiti.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nestali-mladic-se-javio-ziv-sam-ne-trazite-me/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot