Vrijeme danas – umjereno oblačno i svježe

Objavljeno: 30. 10. 2016 u 10:08h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti svježe i umjereno oblačno uz kraće sunčane intervale i dnevnu temperaturu vazduha od 10 do 15 stepeni Celzijusovih.

Tokom dana biće umjereno do pretežno oblačno uz kraće sunčane intervale i malo svježije, na jugu sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab sjeverni vjetar, u Hercegovini tokom dana jugozapadni.

Dnevna temperatura vazduha od 10 do 15, na jugu do 18, u višim predjelima od šest stepeni Celzijusovih.

Jutros je u Hercegovini i na sjeverozapadu pretežno sunčano, u ostalim predjelima oblačno. Duva slab vjetar sjevernih smjerova, u Hercegovini umjerena bura.

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Han Pijesak dva stepena Celzijusova, Novi Grad i Čemerno tri, Krupa na Uni, Ribnik, Prijedor, Krupa na Vrbasu četiri, Sokolac, Mrakovica i Kalinovik pet, Kneževo i Mrkonjić Grad šest, Banjaluka, Manjača, Srbac, Kotor Varoš, Rudo, Bileća, Nevesinje, Gacko i Srebrenica sedam, Čelinac, Doboj, Višegrad, Foča i Bijeljina osam i Trebinje 11 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-danas-umjereno-oblacno-i-svjeze/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot