Istraga u Doboju: Pokazao joj opremu u podrumu, pa obećao posao u zamjenu za seks

Objavljeno: 29. 10. 2016 u 15:10h

Direktora dobojskog Doma učenika Davora Vidakovića prije tri dana je za seksualno napastovanje prijavila Snežana Panić (26), profesorka koja kao volonter obavlja pripravnički staž u Domu, nezvanično saznaje „EuroBlic“.

“Ona je završila smjenu u 21 čas nakon čega ju je Vidaković pozvao u kancelariju. Rekao joj je da želi da joj pokaže inventar i opremu u podrumu” – otkriva naš sagovornik.

 Kada su sišli u podrum, po riječima našeg izvora, osumnjičeni je Panićevoj rekao kako je može primiti u stalni radni odnos, čak i unaprediti, te da treba samo da „bude dobra sa njim”, a onda ju je počeo dodirivati po tijelu.

“Ona se uplašila, a on je istovremeno počeo da je dira po intimnim djelovima tijela” – navodi sagovornik „EuroBlica“ blizak istrazi.

Navodno joj je onda predložio da se vrate u njegovu direktorsku kancelariju gdje će im „biti udobnije“. Sve je trajalo do 23.30, kada je djevojka napustila Đački dom, te uz pratnju člana porodice sve prijavila policiji.

“Interesantno je da su kolege koje rade na ovom slučaju Vidakovića našle u kancelariji oko dva časa iza ponoći. Čitavu priču je demantovao, navodeći da je oštećena luda” – kaže naš sagovornik.

Ulazna kapija Doma juče je bila zaključana lancem sa katancem. Vidaković se javio na mobilni telefon, ali nije želeo potvrditi ni demantovati prijavu koja mu se stavlja na teret.

“Nemam nikakav komentar na tu temu” – kratko je rekao.

Ako se u toku daljeg postupka utvrdi da je kriv, mogao bi se suočiti sa kaznom od šest meseci do pet godina zatvora, koliko je zakonom zaprećeno za ovo krivično djelo.

U žiži javnosti i prije dve godine

Vidaković je u žižu javnosti dospio i nakon majskih poplava 2014. godine, kada se pojavio snimak kako u večernjim časovima kroz zadnji izlaz iz Đačkog doma iznosi humanitarnu pomoć, koja je tu bila uskladištena.

Tada je tvrdio da nije krao pomoć, nego je vozio poplavljenima u sela kod Maglaja.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/istraga-u-doboju-pokazao-joj-opremu-u-podrumu-pa-obecao-posao-u-zamjenu-za-seks/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot