Žena teško povrijeđena u sudaru dva automobila

Objavljeno: 28. 10. 2016 u 13:44h

Žena V.K. iz Dervente teško je povrijeđena u saobraćanoj nesreći koja se dogodila sinoć na magistralnom putu u mjestu Lug, u opštini Derventa.

U saobraćajnoj nesreći do koje je došlo oko 17.10 sati, učestvovali su putničko vozilo “audi” kojim je upravljao Z.N. s područja opštine Derventa i automobil “fiat bravo” za čijim volanom je bio V.Lj. takođe, s područja opštine Derventa.

Teško povrijeđena V.K. bila je na mjestu suvozača u vozilu “fiat bravo”, dok su lakše povrijeđeni vozač V.Lj. i suvozač A.B. u vozilu “audi” iz Dervente.

“Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa”, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zena-tesko-povrijedena-u-sudaru-dva-automobila/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot