Nataša Vidović najmlađi odbornik u prnjavorskom parlamentu: Iz kimona u Skupštinu

Objavljeno: 28. 10. 2016 u 21:07h

Nataša Vidović (20), šampion u karateu i jedan od najboljih sportista Republike Srpske, sportsku arenu i kimono povremeno će morati da ostavi po strani, jer je na lokalnim izborima osvojila mandat u Skupštini opštine Prnjavor.

Njena soba već je pretrpana medaljama, peharima i drugim priznanjima sa sportskih borilišta. Sada će u prostoriji biti i skupštinski materijali najmlađeg odbornika u istoriji lokalnog parlamenta.

Vidovićeva je osvojila prvo mjesto na svjetskom takmičenju u Rigi i titulu svjetskog šampiona u borbama za mlađe seniore, a lani je proglašena za sportistu godine u izboru “Glasa Srpske”. Povjerenje glasača dobila je kao kandidat SDS-a na oktobarskim izborima.

“Raduje me povjerenje koje su mi ukazali sugrađani, iako sam novo ime na lokalnoj političkoj sceni. To me i obavezuje da maksimalno ozbiljno obavljam odborničku dužnost. Doduše, nemam iskustva na tom polju, ali se nadam da ću se za kratko vrijeme prilagoditi  novom ambijentu i imati pouzdane saradnike među starijim kolegama” – kazala je Vidovićeva.

Ovoj uspješnoj djevojci posebno zadovoljstvo pričinjava to što će se u skupštinskim klupama naći još nekoliko mladih odbornika iz drugih stranaka.

“To je dobra pretpostavka da ćemo se u Skupštini zalagati za bolji položaj mladih u našoj opštini” – kaže Vidovićeva, koja studira stomatologiju na banjalučkom Medicinskom fakultetu.

Ova perspektivna djevojka od šeste godine trenira karate, a krunu karijere dostigla je lani osvojivši zlatnu i dvije srebrne medalje u Rigi.

Vidovićeva kaže da joj je jedno od najdražih priznanja ono iz 2015. kada je proglašena za sportistu godine u Srpskoj.

“Imala sam zaista sjajnu takmičarsku sezonu, što mi je, zahvaljujući tradicionalnom izboru najboljih sportista RS u organizaciji “Glasa Srpske”, donijelo mjesto u istoriji sporta Srpske” – ističe šampionka iz Prnjavora, dodajući da je svaki uspjeh dodatno motiviše da nastavi da postiže još bolje rezultate.

Vukovac

Da se upornost i trud uvijek isplate Nataša Vidović je pokazala i za vrijeme školovanja. Uprkos obavezama na treninzima, nije potcijenila značaj obrazovanja.

Vidovićeva je osnovnu školu i Gimnaziju završila u Prnjavoru, a zvanje vukovca imala je tokom svih godina školovanja.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/natasa-vidovic-najmladi-odbornik-u-prnjavorskom-parlamentu-iz-kimona-u-skupstinu/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot