Nagrada za najbolji poslovni plan 3.000 KM

Objavljeno: 28. 10. 2016 u 14:26h

Planirate da započnete vlastiti biznis, proširite ili unaprijedite postojeći, želite da razvijate preduzetništvo u ruralnom području, potrebna vam je podrška u realizaciji vaše ideje? Možda je ovo prilika za vas.

Magazin za poljoprivredu i ruralni razvoj “Agro Planeta” i Partner mikrokreditna fondacija, pozivaju žene iz ruralnih sredina da se prijave i predstave svoje poslovne ideje za učestvovanje na takmičenju “Najbolji poslovni plan za razvoj ženskog preduzetništva na ruralnom području”. Cilj takmičenja je podržati inovativne i razvojne ženske inicijative koje jačaju ruralnu ekonomiju, a samim tim doprinose (samo)zapošljavanju u ruralnom području.

Pravo za prijavu imaju žene, koje žele da pokrenu novi ili prošire i unaprijede postojeći biznis, a koji je vezan za ruralno područje. Takođe, prijavu mogu podnijeti udruženja i zadruge koje su vođene od strane žena.

Nakon predstavljanja ideja, učesnice će imati priliku da učestvuju na trodnevnom treningu pod nazivom “Korak po korak do uspješnog poslovnog plana”, a koji će im omogućiti sticanje osnovnih znanja i vještina iz oblasti poslovnog planiranja.

Stručno osoblje Centra za ekonomski i ruralni razvoj – CERD pružiće pomoć svim učesnicama prilikom praktične izrade poslovnih planova. Sve učesnice treninga koje u predviđenom roku dostave svoje poslovne planove imaće priliku da se takmiče za nagradu. Ocjenu i rangiranje poslovnih planova izvršiće stručna komisija na osnovu unaprijed definisanih kriterijuma.

Najbolji poslovni plan magazin “Agro planeta” nagradiće mini grantom u iznosu od 3.000 KM. Pomenuti iznos će se uručiti u robi i/ili uslugama, koje su navedene u poslovnom planu a koje su ključne za realizaciju poslovne ideje.

Takođe, učesnicama u ovom takmičenju, Partner mikrokreditna fondacija ponudiće kreditna sredstva za započinjanje ili proširenje poslovne djelatnosti.

Prijava se podnosi na Agro Planeta – Poziv za učešće na takmičenju – biznis plan za razvoj ženskog preduzetništva_prijavni obrazac_final (2).docx u kojem treba da se ukratko predstavi poslovna ideja.  Prijavni obrazac se može dobiti podnošenjem zahtjeva na e-mail: [email protected]. Krajnji rok za podnošenje prijave je 8.novembar 2016. godine.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 051/325-610 ili e-mail adresu [email protected].

Ova aktivnost se sprovodi u okviru projekta “Civilno društvo i ruralni razvoj – CiSaRD”, koji implementira Centar za ekonomski i ruralni razvoj – CERD, afinansira švedska organizacija We Effect.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nagrada-za-najbolji-poslovni-plan-3-000-km/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot