Hrvat fotografisao trogodišnjeg sina kako pozira s kokainom (Foto)

Objavljeno: 28. 10. 2016 u 11:23h

Jedna je majka iz Slavonije poslala ekipi Nove TV fotografiju trogodišnjeg sina koji pozira s kokainom. Fotografija je navodno nastala dok je dijete bilo u posjeti ocu jer su roditelji razvedeni.

Fotografiju je majci poslao upravo otac trogodišnjaka. Razveli su se zbog njegovog učestalog drogiranja, a kako tvrdi pao je i u međunarodnoj policijskoj akciji Big Devil u kojoj je u njegovoj kući zaplijenjena droga.

Majka tvrdi da je pokušala prijaviti sliku Centru za socijalnu skrb Vinkovci, ali tvrdi da je nisu htjeli prihvatiti. Sve je prijavila policiji, a nakon toga ju je na razgovor pozvao i Centar.

Kaže da se od tog trenutka po pitanju zaštite djeteta ništa nije dogodilo. Iz Centra su joj poručili da tuži oca jer on ne želi pristati na izmjene prava viđanja.

dijetekokainnova

Izvor: fokus.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/hrvat-fotografisao-trogodisnjeg-sina-kako-pozira-s-kokainom-foto/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot