Dva lica poginula, jedno povrijeđeno u saobraćajkama

Objavljeno: 28. 10. 2016 u 10:38h

U Prijedoru u dvijema saobraćajnim nezgodama poginula su dva lica iz ovog grada, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti Prijedor.

U naselju Tukovi kod Prijedora u Ulici vojvode Stepe Stepanovića sinoć oko 20.00 časova došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali autobus i pješak J.M. /56/ koji je od zadobijenih povreda umro u prijedorskoj bolnici.

U 21.25 časova u Ulici maršala Tita u Kozarcu vozilo “folksvagen foks” sletjelo je s puta i tom prilikom vozač S.H. je poginuo, a suvozač B.M. /38/ iz Zenice teško povrijeđen.

Na području koje pokriva CJB Prijedor za prvih devet mjeseci ove godine u četiri saobraćajne nezgode poginulo je sedam lica, i to jedan vozač, tri suvozača, dva putnika, od kojih jedno dijete, i jedan biciklista.

U jednoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodina na pružnom prelazu “trinaesta”, smrtno su stradala četiri lica, a u ostalim trima po jedno.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dva-lica-poginula-jedno-povrijedeno-u-saobracajkama/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot