Direktor seksualno zlostavljao volonterku?

Objavljeno: 28. 10. 2016 u 16:24h

Dobojska policija provjerava navode po kojim je Davor Vidaković, direktor Đačkog doma u ovom gradu, seksualno zlostavljao volonterku, potvrđeno je “Nezavisnim”.

“Nisu imali seksualni odnos. Na njegove zahtjeve, ona se odupirala, govorila ‘nemojte’… Da bi je privolio da prihvati njegove zahtjeve, on joj je nudio unapređenje, odnosno da će postati zamjenik direktora”, otkriva izvor “Nezavisnih”, upućen u detalje prijave.

Tokom dosadašnje istrage ispitan je veći broj svjedoka. Vidaković je rekao da neće ništa komentarisati, te je zaprijetio tužbom. U zvaničnom saopštenju iz CJB Doboj navedeno je da su dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu podnijeli izvještaj za obljubu zloupotrebom položaja protiv Vidakovića, kojem su navedeni inicijali.

“Za prijavljenog D.V. se sumnja da je kao rukovodilac u vaspitno-obrazovnoj ustanovi u Doboju, zloupotrebom svog položaja izvršio obljubu nad punoljetnom ženskom osobom koja mu je bila podređena. D.V. je pri tom oštećenoj nudio seksualne odnose obećavajući joj pogodnosti u vidu zapošljavanja i unapređenja”, saopšteno je iz CJB Doboj.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/direktor-seksualno-zlostavljao-volonterku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])