Ubici žene iz Gradiške 30 godina robije

Objavljeno: 27. 10. 2016 u 16:24h

Aleksandar Majkić (39) iz Gradiške osuđen je na 30 godina robije za svirepo ubistvo supruge Mirjane Majkić (40), koju je u martu ove godine golim rukama zadavio pred njihovim četvorogodišnjim sinom.

Presuda je izrečena u Okružnom sudu Banjaluka, gdje je Majkić prije dva mjeseca pred sudskim vijećem priznao zločin.

Opisujući okolnosti zločina, Olga Pantić, predsjednik Sudskog vijeća, navela je da je ovo teško ubistvo počinjeno na krajnje podmukao način, 29. marta oko 5.30 časova u iznajmljenom stanu u Vidovdanskoj ulici.

“Pokojnica je mirno spavala na krevetu sa sinom. Okrivljeni je žrtvi sjeo na stomak te joj šakama stegao vrat dok kod nje nije nastupila smrt”, navela je Pantićeva.

Ona je dodala da je sinčić tada počeo da viče “Tata, nemoj”, ali je Majkić i pored toga presudio svojoj supruzi.

“On se zatim sa djetetom u stanu zadržava oko sat i po, puši cigarete i pije rakiju. Sinčić mu je tada govorio ‘Tata, šta si to uradio, nas troje nikada više nećemo ići zajedno na more'”, stoji u presudi.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ubici-zene-iz-gradiske-30-godina-robije/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot