Vrijeme sutra – oblačno sa kišom

Objavljeno: 25. 10. 2016 u 16:59h

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti oblačno sa kišom mjestimično i uz dnevnu temperaturu između 12 i 17, na jugu do 23 stepena Celzijusova, saopštili su meteorolozi.

U jutarnjim časovima biće oblačno, dok će na sjeveru biti umjerene kiše mjestimično u centralnom pojasu. Na jugu će u većem dijelu dana biti promjenjivo i suvo, a kiša je moguća prema večeri, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Duvaće slab vjetar do umjerene jačine i sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura iznosiće uglavnom između sedam i 13 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 12, Višegrad 15, Foča 16, Rudo 17, Han Pijesak, Čemerno i Ivan-sedlo 18, Gacko i Sokolac 19, Bileća, Kalinovik, Goražde i Srebrenica 20, Mrakovica, Nevesinje, Bijeljina i Sarajevo 21, Srbac, Gradačac, Livno, Neum, Zenica i Zvornik 22, Šipovo, Jajce, Mostar, Prijedor i Stolac 23, Bugojno, Drvar, Trebinje, Tuzla i Čapljina 24, Mrkonjić Grad, Bihać, Doboj i Sanski Most 25, dok je u Ribniku i Banjaluci izmjereno 26 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-sutra-oblacno-sa-kisom/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot