Masovna tuča u Mrkonjić Gradu, policija pokrenula istragu

Objavljeno: 24. 10. 2016 u 13:01h

Pripadnici Policijske stranice Mrkonjić Grad identifikovali su petoricu mladića koji su se potukli na parkingu u Karađorđevoj ulici u ovom gradu, saznaju “Nezavisne”.

Prethodno je u Policijskoj stanici Mrkonjić Grad, juče oko 04.30 časova, zaprimljena prijava da su se nepoznata lica fizički sukobila uz upotrebu aluminijske šipke.

“Postupanjem po zaprimljenoj prijavi, te brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika i dolakom na lice mjesta, identifikovana su lica D.T. (33), N.Lj. (31), S.J.(19), B.Č. (18) iz Mrkonjić Grada i M.M. (19) iz Šipova”, kazala je za “Nezavisne” Marija Markanović, portparol CJB Banjuluka.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su se potukli Dejan T. i Nikola Lj. sa jedne, te Srđan J, Milan M. i Branko Č. sa druge strane. Pokrenuta je istraga čiji je cilj da se utvrde sve okolnosti ovog obračuna.

Nikola Lj. je odmah, zbog zadobijenih povreda, prevezen u Univerzitetski klinički centar RS, dok su se još trojica mladića, nakon hapšenja, požalila na povrede zadobijene u tuči, te je i njima ukazana medicinska pomoć u istoj zdravstvenoj ustanovi.

“Jedno lice je ostalo u službenim prostorijama do zakonom predviđenog roka”, navela je Markanovićeva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/masovna-tuca-u-mrkonjic-gradu-policija-pokrenula-istragu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot