Drumski razbojnici kod Prnjavora: Mole za novac, nude lažno zlato

Objavljeno: 24. 10. 2016 u 12:37h

Pripadnici Policijske stanice Prnjavor pokušavaju da identifikuju i procesuiranju prevaranta koji je obmanuo jednog vozača u prnjavorskom mjestu Puraći.

Oštećeni vozač je Policijskoj stanici Prnjavor prijavio da je prekjuče svoj automobil vozio putem Prnjavor – Klašnice, te da ga je Puraćima zaustavio nepoznati muškarac koji je stajao pored parkiranog mercedesa, a u kojem je bilo još jedno nepoznato lice.

“Nakon što se zaustavio, oštećenom je nepoznato lice saoštilo da su ostali bez goriva te su mu ponudili zlatni nakit u zamjenu za novac kojim bi natočili gorivo i nastavili dalje putovanje. Oštećeni je uzeo narukvicu i žuti prsten koji asociraju na zlato, a u zamjenu im je dao 150 KM”, potvrdila je za “Nezavisne” Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Po njenim riječima, nakon što je došao u zlataru, oštećenom je potvrđeno da nakit nije izrađen od zlata.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/drumski-razbojnici-kod-prnjavora-mole-za-novac-nude-lazno-zlato/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot