Zenica: Policija “češlja” automobile i traži bilo kakav trag!

Objavljeno: 22. 10. 2016 u 14:27h

Policija u Zenici i danas je nastavila aktivnosti na provjeri jučerašnje prijave učenice osnovne škole “Hasan Kikić” u Tetovu o otmici jedne djevojčice.

Juče je učenica šestog razreda prijavila da je u ranim jutranjima satima oteta jedna djevojčica u blizini ove škole, a da je ona uspjela pobjeći otmičarima.

Međutim, do ovog trenutka policija u Zenici nije primila prijavu o nestanku bilo koga i uz nepostojanje bilo kakvih tragova ili dokaza posao na provjeri ovih navoda im je izuzetno otežan.

Kako su rekli u operativnom centru MUP-a ZDK policijski timovi su na terenu i čine sve što je u njihovoj moći da razriješe ovaj slučaj, ali da još uvijek nema napretka u istrazi.

Danas je u Tetovu i dalje primjetno prisustvo policije, a na prilazu ovom naselju nalazi se punkt na kojem policija “češlja” sva vozila u pokušaju da dođe do bilo kakvog traga.

Takođe, primjetno je da se djeca u pratnji odraslih, jer zbog jučerašnjih dešavanja roditelji su u strahu da puštaju djecu bez nadzora.

Izvor: Faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zenica-policija-ceslja-automobile-i-trazi-bilo-kakav-trag/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])