Rekord u porodilištu: Za 48 sati se rodila 21 beba

Objavljeno: 22. 10. 2016 u 11:17h

Poslije GAK “Narodni Front” koji je prije nedelju dana oborio lični rekord kada je u jednom danu u ovoj ustanovi rođeno 46 beba, istorijski rezultat zabilježilo je i Pančevačko porodilište.

U gradu na Tamišu, prošle nedelje je za 48 sati na svijet došla 21 prinova.

“Na godišnjem nivou imamo oko 1.600 porođaja, na dnevnom nivou tri do pet beba. Prošle nedelje je zabilježen rekord kada se rodila 21 beba u roku od 48 sati” – istakao je za RTV Pančevo ginekolog akušer dr Zoran Petrović.

Septembar je bio veoma reproduktivan mjesec jer se u Pančevu rodilo čak šestoro blizanaca.

“Bilo bi lijepo kada bi češće bilo ovakvih dana. Pančevačko porodilište je na glasu zbog dobrih uslova koje ima, posebno nakon renoviranja od prije par godina” – dodao je Petrović.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/rekord-u-porodilistu-za-48-sati-se-rodila-21-beba/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])