Užas u Čačku: Majka ubijenog navijača se zapalila na njegovom grobu

Objavljeno: 21. 10. 2016 u 12:38h

Biljana Jaćimović, majka navijača Crvene zvezde Aleksandra Jaćimovića (21), koji je prije šest meseci izboden nožem u tuči navijača u Čačku, slučajno se zapalila na grobu nastradalog sina dok mu je palila svijeću!

Kako “Alo!” saznaje, plamen svijeće je nesrećnoj ženi zahvatio suknju i ona je zadobila teške opekotine. Novu tragediju spriječili su slučajni prolaznici, koji su ugasili živu buktinju!

“Biljana je u bolnici podvrgnuta transplantaciji kože zbog teških opekotina na nogama! Operacija je dobro protekla i puštena je na kućno liječenje. Prava je sreća da se na groblju zateklo još ljudi kada joj je suknja naglo planula. Svjedoci su vidjeli da se nezgoda dogodila dok je palila svijeću i da se nije namjerno zapalila. Oprhvana bolom za sinom, Biljana nije bila u stanju da se snađe dok joj je plamen nevjerovatnom brzinom gutao garderobu”, navodi sagovornik upućen u slučaj.

Prema njegovim rečima, scena koja je nedavno narušila mir groblja umnogome je podsjećala na one iz dobro režiranih filmova kojima reditelji žele da šokiraju gledaoce.

“Kada smo ugledali živu buktinju, ženu koja je bezuspešno pokušavala da ugasi svoju suknju, potrčali smo bez dvoumljenja da joj pomognemo. Bukvalno smo se bacili na pokretnu živu buktinju. Poslije desetak minuta plamen je ugašen. Neko je u međuvremenu pozvao Hitnu pomoć, koja je ženi ukazala pomoć i prevezla je u bolnicu”, navodi sagovornik.

Jaćimović je ubijen u noći između 23. i 24. aprila ove godine u tuči dvije grupe navijača, u kojoj je učestvovalo više od 20 mladića. Sve se dogodilo oko 3.30 na Trgu ustanka, gdje su bili Čačani Bojan Miljković (21), Dušan Babić (21) i Nemanja Kovačević (21) u društvu dvije devojke. U jednom trenutku, naišli su navijači Crvene zvezde, koji su u Čačak došli dan ranije jer je u subotu trebalo da se odigra utakmica između Borca i Crvene zvezde. “Delije” su pjevale navijačke pesme, što je zasmetalo jednom od trojice momaka.

Izbila je svađa, koja je ubrzo prerasla u tuču. Jedan od mladića, koji su kasnije uhapšeni, izvukao je nož i mahao njime, dok je jedan navijač bacio praznu flašu prema njima, a drugi iščupao drvo iz žardinjere. U opštoj tuči, galami i metežu, Jaćimović je zadobio udarac u srce, a jedan mladić iz Negotina u predjelu grudi. Kada je Negotinac pao na zemlju i počeo da zapomaže, odjednom je nastao tajac. Jaćimović je ćutke otišao do obližnje klupe, sjeo i ubrzo izdahnuo. Obdukcija je potvrdila da je uzrok smrti direktan ubod oštricom u srce.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uzas-u-cacku-majka-ubijenog-navijaca-se-zapalila-na-njegovom-grobu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot