Prognoza meteorologa: Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Objavljeno: 21. 10. 2016 u 11:16h

U Bosni i Hercegovini sutra će jutro biti pretežno oblačno s kišom u većini područja.

Intenzivnije padavine bit će u ranim jutarnjim satima. Tokom prijepodneva slabe padavine su moguće još ponegdje na istoku Bosne i na sjeveru Hercegovine.

Tokom poslijepodneva smanjenje oblačnosti u Hercegovini, zapadnoj i djelimično centralnoj i istočnoj Bosni. Jutarnja temperatura od 6 do 11, na jugu od 10 do 15, a najviša dnevna od 10 do 16, na jugu od 16 do 20 stepeni.

U BiH će u nedjelju, 23. oktobra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu od 11 do 14, a najviša dnevna od 14 do 18, na jugu između 19 i 22 stepena.

U BiH u ponedjeljak, 24. oktobra bit će malo do umjereno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu od 11 do 12, a najviša dnevna od 15 do 20, na jugu između 19 i 23 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Izvor: faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prognoza-meteorologa-saznajte-kakvo-nas-vrijeme-ocekuje-za-vikend/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot