Porodično nasilje: U Tesliću i Brodu sinovi pretukli majke

Objavljeno: 21. 10. 2016 u 14:59h

U Tesliću i Brodu juče su prijavljeni slučajevi nasilja u porodici, a žrtve su majke.

Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljeno da je P.Č. sa područja te opštine, u porodičnoj kući pretukao svoju majku i zadao joj povrede na rukama i u delu grudnog koša.

Žena je, nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Teslić, prevezena u dobojsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić uhapsili su P.Č, koji je u stanju teškog mentalnog rastrojstva prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

U saopštenju se dodaje i da je Policijskoj stanici Brod juče prijavljeno da je G.K. iz te opštine, u porodičnoj kući nanio povrede svojoj majci u dijelu glave, te potom razbio staklo na ulaznim vratima i oštetio ogradu stubišta u kući.

Nasilnik je uhapšen, dok je njegovoj majci ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Brod.

U ova dva slučaja protiv počinilaca će biti podneseni izvještaji nadležnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/porodicno-nasilje-u-teslicu-i-brodu-sinovi-pretukli-majke/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot