Osijek: Vozio 100 km/h u suprotnom smjeru (Video)

Objavljeno: 21. 10. 2016 u 10:39h

Vozač je vozio nekoliko minuta 100 na sat u pogrešnom smjeru na osječkoj obilaznici pokušavajući izbjeći nadolazeće automobile i kamione.

Kazna je oduzimanje dozvole na tri mjeseca Nisam mogao vjerovati svojim očima, to je jako prometna dionica i mogla se dogoditi velika tragedija, rekao je svjedok koji je snimio vozača koji je vozio u pogrešnom smjeru.

Svjedok je vozio prema poslu, kad je na osječkoj obilaznici uočio crveni Audi A4 koji vozi u pogrešnom smjeru. Kako ima dash kameru uspio je snimiti vozača kako nekoliko minuta izbjegava kamione i aute koji mu dolaze sa suprotne strane.

https://youtu.be/Er1TGMpHGCU

Pokušao mu je trubiti da mu signalizira opasnost, ali vozač nije reagovao i samo je nastavio voziti.

“Ostao sam šokiran, vozio je više od 90 kilometara na sat u suprotnom smjeru. Stao sam sa strane i odmah javio policiji. U tom trenutku vidio sam kako silazi s ceste”, stresno je opisao svjedok.

Inače se vozače kažnjava oduzimanjem vozačke dozvole na tri mjeseca, dva kaznena boda i minimalno 250 KM novčane kazne.

“Nadam se da će vozač idući put više paziti kako ne bi neko stradao”, dodao je svjedok.

Izvor: 24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/osijek-vozio-100-kmh-u-suprotnom-smjeru-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot