Ispovijest Tamare iz Srbije: Rekao mi je da me voli, pa me tjerao na prostituciju

Objavljeno: 21. 10. 2016 u 09:56h

Tamara (16) je išla u drugi razred srednje škole kada je upoznala Marka. Kako je živjela sa majkom alkoholičarkom koja nije brinula o njoj, i izopštena iz društva zbog teškog života, jedva je dočekala nekog ko će je spasiti. Marko je odvukao od kućnog pakla, ali samo da bi je uvukao u pakao prostitucije.

“Niko u razredu me nije zvao po imenu, bila sam “glupača” ili u najboljem slučaju “ona”. Djevojke su mi se obraćale samo kad bježe s časa, pa mi zaprijete da ne smijem da ih prijavim. Marka sam vidjela nekoliko puta da sjedi s njima, izlazili su zajedno”, prisjeća se Tamara prvih susreta sa čovjekom koji će joj ubrzo upropastiti život.

Nije razmišljala o njemu sve dok se nije ponudio da je poveze u školu. Pristala je zato što joj je djelovao bezopasno. I tako je sve počelo. Predstavljao se kao gradski momak u skupom automobilu koji je došao u kratku posjetu porodici.

“Znao je šta da kaže i uradi u svakom trenutku, kako da se pored njega prvi put osjetim sigurno.Pričao mi da zaslužujem bolji život i da on to može da mi pruži. Svakodnevno me nagovarao da pobjegnem s njim od majke alkoholičarke”, priča jedna od brojnih žrtava trgovine ljudima.

Sve se brzo dešavalo, obasipao je pažnjom i ljubavlju. Djevojčica od 16 godina nije ni slutila šta joj sprema, a tome je doprinijela zaljubljenost koja je sve više rasla.

“Kada je shvatio da sam zaljubljena, nije više okljevao i rekao je da imam još samo jedan dan da se odlučim jer se vraća u Beograd. Ni ja nisam okljevala i rješila sam da pobjegnem od majke i pođem s njim. Bila sam sigurna da za mene od tog trenutka počinje bolji život”, kaže Tamara.

Sa majkom nije ni razgovarala. Samo se spakovala i sutradan bila na putu za Beograd. Ali, u prestonici se zadržala kratko, tek koliko je trebalo da je preuzmu ljudi koji su na višem položaju u lancu trgovine ljudima. Marka više nikad nije vidjela.

“Uništili su mi život. Primoravali me na stvari koje ne mogu ni da izgovorim i zbog kojih nijedan psiholog ne može da mi pomogne. Nekad sam morala da budem i sa nekoliko muškaraca dnevno koji su se iživljavali nada mnom. Mrzila sam ih, ali još više sam mrzila sebe”, priča nesrećna djevojka.

Poslije pakla prostitucije u koji su je uvukli, ne može da zamisli da će nekad voditi normalan život i imati porodicu. Iako nije ni za šta kriva, muči je i osjećaj sramote zbog kojeg ne smije da izađe na ulicu.

“Ja sam jedna od rijetkih koja je uspjela da se spasi. Ali, nekad mislim da bi bilo bolje da su me ubili, jer je teško živjeti sa sjećanjima na ono što su radili sa mnom”, završava svoju ispovijest nesrećna djevojka.

Izvor: telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ispovijest-tamare-iz-srbije-rekao-mi-je-da-me-voli-pa-me-tjerao-na-prostituciju/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot