Šokirani očevidac nezgode u Sarajevu: Pomahnitali vozač mogao je ubiti djevojku i mene

Objavljeno: 19. 10. 2016 u 19:49h

U sarajevskom naselju Otoka danas oko 15 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su lakše povrijeđene dvije osobe. Kako je za Faktor potvrđeno u Operativnom centru MUP-a KS, sudarili su se golf A4, kojim je upravljao A. S. i citroen, za čijim upravljačem je bila Č. B. R. Nakon udesa, oboje vozača su prevezeni na Kliniku urgentne medicine KCUS-a, gdje im je ukazana pomoć.

Prema izjavama očevidaca, vozač golfa, koji se kretao iz pravca mosta Kongresmena McCloskeya, velikom brzinom je prošao kroz crveno svjetlo i na raskrsnici udario u citroen, nakon čega je završio na zelenoj površini.

“Djevojka i ja smo krenuli da pređemo cestu, jer je bilo upaljeno zeleno za pješake. Međutim, vidio sam da se ovaj s golfom zaletio iz pravca mosta, išao je sigurno preko 80. Brzo smo se vratili na trotoar i nas je srećom promašio, ali je udario u drugi auto i proletio na livadu. Kad je izašao iz vozila, smijao se. Nismo mogli vjerovati! Da slučajno nisam obratio pažnju, sad bi oboje bili mrtvi” – priča nam šokirani očevidac udesa.

Sarajevska policija izašla je na mjesto događaja i obavila uviđaj, te radi na utvrđivanju svih okolnosti pod kojim se ova nesreća dogodila.

Izvor: Faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sokirani-ocevidac-nezgode-u-sarajevu-pomahnitali-vozac-mogao-je-ubiti-djevojku-i-mene/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot